Centrum voor Jeugd en Gezin

Spreekuur

Heb je een vraag over de opvoeding of de ontwikkeling van je kind (0-18 jaar)? Een professional van het CJG gaat graag met je in gesprek. Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag kun je je vraag stellen tijdens ons spreekuur in De Twyn (Verlaat 20e). Je kunt je eigen afspraak inplannen via deze website. Bij het maken van de afspraak vragen wij je een formulier in te vullen ter voorbereiding op het gesprek. Tijdens jouw afspraak is een professional van het CJG Veenendaal beschikbaar om te luisteren en met je mee te denken om samen tot een goed antwoord of een passende oplossing te komen.

Kinderen tot en met 5 jaar

Plan je afspraak voor een vraag over een jong kind tot en met 5 jaar op maandag en donderdag. Dan is er een speciaal spreekuur voor het jonge kind en is er een jeugd- en gezinswerker van team Jonge Kind aanwezig.

Afspraak fysiek of digitaal?

Tijdens het plannen van de afspraak kun je aangeven of je voorkeur uitgaat naar een fysieke of naar een digitale afspraak. Bij een fysieke afspraak ontvang je na je aanmelding een reserveringsbevestiging met informatie over de locatie. Bij een digitale afspraak ontvang je na je aanmelding een reserveringsbevestiging en een uitnodiging via de mail met een link (Microsoft Teams) naar het videogesprek.
Door ziekte en personeelswisselingen kan het gebeuren dat je langer moet wachten op een afspraak dan je van ons gewend bent. Houd daarom rekening met een wachttijd van meer dan 3 weken

Contactgegevens

Praktijknummer

Maandag t/m donderdag 9.00 – 12.00 uur

(0318) 538 222