Apotheek

Bij Apotheek Kloppend Hart kunt u terecht voor geneesmiddelen op recept en zelfzorggeneesmiddelen. Ervaren assistentes geven u graag advies over het gebruik van uw geneesmiddelen of verband- en incontinentiemateriaal. Hiervoor hebben wij een spreekkamer waar u in alle rust kunt overleggen. Wij verkopen diverse huidverzorgingsproducten, onder andere van het merk Eucerin.

Herhaalservice

Gebruikt u medicatie langdurig? Schrijf u dan in voor onze Herhaalservice. Wij vragen dan recepten aan bij uw huisarts en zorgen dat uw medicatie driemaandelijks voor u wordt klaargemaakt. U krijgt hier via e-mail bericht over. Door gebruik te maken van onze medicatiekluisjes kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week medicatie ophalen wanneer het u uitkomt. Vraag er naar in de apotheek.

Medicatiebeoordeling

U kunt een afspraak maken met de apotheker, Annelien van Groningen, voor een medicatiebeoordeling. Tijdens dit gesprek bespreken we de geneesmiddelen die u gebruikt en kijken we samen met u of het medicatiegebruik verbetert kan worden. Als het nodig is wordt contact opgenomen met uw huisarts om wijzigingen te bespreken.

Inschrijven

Nieuwe patiƫnten zijn van harte welkom! U kunt zich inschrijven via onze website, of bij de assistente in de apotheek. Als onderdeel van Apotheken Kerkewijk en Zwaaiplein zijn we een bekend gezicht in Veenendaal. Wij zijn HKZ gecertificeerd en leveren de service die u van ons gewend bent:

  • Een nauwe en collegiale samenwerking met huisartsen en apothekers in Veenendaal en omstreken;
  • Een deskundig team van medewerkers voor al uw vragen;
  • Kluisjes waaruit u 24 uur per dag medicatie kunt ophalen;
  • Herhaalservice waarbij wij elke drie maanden medicatie voor u klaarmaken;
  • Levering in medicatierollen;
  • Goede bereikbaarheid en gratis parkeren;
  • Bezorgservice;
  • En bij het overstappen geen administratieve handelingen, wij regelen uw overschrijving.

 

Contactgegevens

Telefoonnummer

Maandag t/m Zondag 8.30 – 12.30 en 13.30 – 17.30

(0318) 71 26 12